Informatie

WAAROM EEN WONING KOPEN IN HET KOGERHOF 2?

Naast de ligging en de architectuur betekent een woning in het Kogerhof, dat u beschikt over een nieuwbouwwoning. En dat biedt veel voordelen! U bent de eerste bewoner van het woning, dus dat is best bijzonder en biedt veel gemak. Alle mogelijkheden liggen nog open en u kunt het geheel inrichten en aanpassen naar uw smaak. De woning is fris en alles is nieuw. Dus  u voelt u direct thuis. Omdat u een nieuwbouwwoning koopt, hoeft u de eerste vijf jaar nauwelijks onderhoud te plegen. Dit merkt u in uw portemonnee. Daarnaast voldoet de woning aan de nieuwste eisen van het bouwbesluit. Dit betekent voor u: mooie hoge plafonds en standaard hoge deuren. 

INCLUSIEF COMPLETE BADKAMER

De woningen worden opgeleverd met een complete badkamer. Hierin vindt u standaard een douche, toilet, wastafel en mooi tegelwerk. Er is gekozen voor de klassieke witte Villeroy & Boch-lijn met hoogwaardige kranen van het merk Grohe. U kunt uw persoonlijke badkamerwensen zelf invullen door uw sanitair aan te passen of te upgraden.

DE KEUKEN LATEN WE GRAAG AAN U OVER

De keuze voor een keuken is heel persoonlijk. De woningen worden voorzien van standaard aansluitpunten, maar geleverd zonder keuken. De woningen bieden ruimte voor verschillende keukenindelingen. U kunt de indeling en het uiterlijk van uw keuken dus geheel op uw persoonlijke smaak afstemmen.

EEN LAGE ENERGIEREKENING

De woningen worden opgeleverd met een energieverbruik dat tenminste overeenkomt met energielabel A. Uw woning is dus energiezuinig en dat is positief voor uw energierekening. Daarnaast worden de eengezinswoningen standaard voorzien van zonnepanelen op het dak. Wij dragen zo samen met u bij aan een beter klimaat en een beter milieu. 

KWALITEIT VOOROP

Voor de bouw van de woningen wordt gebruikgemaakt van kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen. Aan de buitenzijde ziet u dat direct aan de fraaie gevelstenen, de dakgoten, mooie kozijnen en de keramische dakpannen. De woningen worden gebouwd onder Woningborg Garantie. Dit biedt u nog meer zekerheid. Voor meer informatie hierover kunt u een kijkje nemen op www.woningborggroep.nl.

KLEINE LETTERTJES, GROOT GESCHREVEN

De vermelde maten en oppervlakten zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan deze indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Wijzigingen zijn voorbehouden. Deze website maakt geen deel onderdeel uit van de contractstukken. Aan de in deze website opgenomen informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Alle wijzigingen in tekst en illustraties zijn voorbehouden aan Van Braam Minnesma.
BijlageGrootte
PDF icon Brochure3.38 MB
PDF icon Prijslijst164.49 KB
PDF icon Inschrijffformulier151.58 KB

Menu